Automatické dveře



Automatické dveře jsou jasná volba pro všechny, kteří potřebují vkusné dveře do míst, kudy bude denně procházet nemalé množství osob. Je to jasný způsob, jak ušetřit na unicích tepla a jak zabránit vnikání hluku a prachu z ulice.

A na co se při výběru zaměřit?

Odborná montáž. Důležitější, než si myslíte

Krásné automatické dveře jsou skvělé, ale pamatujte, že je třeba si i pohlídat, aby byly správně namontované. Takový neodborně nainstalovaný pohon dveří může nadělat plno neplechy. Proto je důležité spoléhat se jen na fungující firmy, které mají řádně proškolené zaměstnance a dlouholetou zkušenost.

Frekvence otevření

Budou vaše nové dveře čelit většímu provozu nebo skrze ně tolik lidí neprojde? Budete také potřebovat, aby uměly více provozních režimů (otevírání s redukovanou šířkou, otevírání pouze v jednom směru, atp.). Suma sumárum. Stačí si jednoduše promyslet, jak přesně dveře využijete. Ušetří vám to později práci.

Reprezentativní prvek budovy jak má být

A teď to nejlepší. Vybrat si, jak budou dveře vypadat. Budete chtít nějakou povrchovou úpravu konstrukce? A co barva skel nebo jejich tloušťka. Můžete mít sklo jednoduché nebo izolační, aby vám neunikalo teplo z budovy. Plánujete dveře umístit jako zaměstnanecký vchod? A budete chtít i dálkové ovládání nebo přístup na čtečky?

Výhody

  • chrání před hlukem a prachem z ulice
  • splňují bezbariérový průchod
  • minimalizace tepelných ztrát díky automatickému zavírání





Zaujaly vás naše služby?


Cenová nabídka ZDARMA
Máte zájem o vrata, bránu či závoru? Pošlete nám Váš požadavek a my Vám zpracujeme návrh včetně kalkulace a technického řešení.


G-mont, s.r.o.
Kateřinská 4459 / 2a
695 01 Hodonín

tel.:

e-mail: