Využijte naši „DUBNOVOU AKCI“, objednejte do 30. 4. 2024 vrata, brány, stínící techniku a obdržíte SLEVU -10% + ZDARMA VYBRANÁ POVRCHOVÁ ÚPRAVA NA VRATA.
 

Pergoly



Chcete si užít příjemné posezení na Vaší terase aniž by Vaši pohodu narušilo nepříznivé počasí nebo naopak příliš velké horko ? Tak jste se rozhodli správně pro výběr pergoly.
Nejen, že pergola zkrášlí Váš dům či zahradu, ale slouží především jako ochrana proti UV záření, dešti i větru.

Bioklimatická pergola nebo látková veranda?

Bioklimatická pergola má střechu s hliníkovými naklápěcími lamelami, které lze orientovat od 0° do 140° s těsněním a bočním odtokem vody. Do pergoly lze integrovat LED bodové osvětlení a lze ji rozšířit o stínící prvky jako jsou screenové rolety či venkovní žaluzie. Pergola může stát samostatně či být ukotvena k domu. Výhodou také je možnost instalace dešťového a teplotního čidla v případě použití anti-snow systému proti zasněžování lamel.

Hliníková konstrukce + látková pergola s kotvením do stěny a do podlahy má posuvnou střechu, která je vyrobena z jediného kusu nehořlavé PVC tkaniny. Látka se vyznačuje vysokou rozměrovou stabilitou a chrání před sluncem, deštěm i větrem. 

Konstrukci pergol i látku dodáváme v různém barevném provedení, stačí si jen vybrat.

Proč pergola?

Terasa je místo, kde si rádi odpočneme po náročním dni, načerpáme energii nebo užijeme si zde volné chvíle strávené s rodinou či přáteli. Tento relax nám však může znepříjemnit ostré sluníčko v létě nebo naopak nás nemile překvapí déšť. Pergola nás ochrání nejen proti slunci, dešti či větru, ale také ochrání náš zahradní nábytek, který může vlivem nepříznivého počasí blednout či jinak poškodit.





Zaujaly vás naše služby?


Cenová nabídka ZDARMA
Máte zájem o vrata, bránu či závoru? Pošlete nám Váš požadavek a my Vám zpracujeme návrh včetně kalkulace a technického řešení.


G-mont, s.r.o.
Kateřinská 4459 / 2a
695 01 Hodonín

tel.:

e-mail: