Využijte naši „DUBNOVOU AKCI“, objednejte do 30. 4. 2024 vrata, brány, stínící techniku a obdržíte SLEVU -10% + ZDARMA VYBRANÁ POVRCHOVÁ ÚPRAVA NA VRATA.
 

Protiprůvanové clony



Máte výrobní halu a potřebujete vyřešit problém s unikáním tepla, průvanem nebo snížit prašnost? Protiprůvanové clony z měkčeného PVC jsou jasnou volbou. Nebudou vám totiž stát v cestě ale pomohou lépe izolovat, ochrání vaše zboží nebo pomohou s udržením chladu v mrazicích boxech.

A podle čeho vybírat a na co se zaměřit?

Proč a kam?

Hezky popořádku. Protiprůvanové clony lze vyvěsit kamkoliv, ale jak vybrat správně? Nejdříve bychom měli vědět, k jakému účelu by měli přesně sloužit? Mají zabránit vnikání prachu do budovy nebo udržet chlad v mrazicích boxech a zároveň nebránit v pohybu strojů a zaměstnanců? Existují i speciální provedení, která dokáží zabránit unikání ultrafialového záření ze svažování. A proč všechny ty otázky? Protože v určitých případech je vhodné instalovat clony s větším překryvem jednotlivých PVC pruhů. Jindy se hodí pruhy obarvené, aby zabránily vnikání světla a podobně.

Je libo výkyvná vrata?

Tam kde protiprůvanové clony nestačí, pomohou výkyvná vrata z PVC, která dokáží lépe zabránit proudění vzduchu. Takže pokud plánujete například zabránit šíření pachů z lakovny, budou výkyvná vrata lepší volnou než clony.

Standartní clony Vyrábí se z průhledných lamel a snesou teploty od -35 do +60 °C. Nelze je ovšem využít v mrazírnách.

Mrazírenské clony Mrazírenské clony snesou teploty od -35 do +5 °C a jsou tak skvěle použitelné v mrazicích boxech. Naopak nesnesou teploty nad 5 °C a sluneční svit.

Atypické clony Speciální přání? Vyrobíme a nainstalujeme clony na míru ke svařovacím boxům, které ochrání od úniků ultrafialového záření. Lze instalovat i odsuvné clony s bočním pojezdem nebo vytvořit několik barevných provedení.

Clony lze využívat dle konkrétní situace až do výšky 6 m. Důležité je vhodné navržení clon dle tloušťky plastu a procenta překrytí jednotlivých pásů.





Zaujaly vás naše služby?


Cenová nabídka ZDARMA
Máte zájem o vrata, bránu či závoru? Pošlete nám Váš požadavek a my Vám zpracujeme návrh včetně kalkulace a technického řešení.


G-mont, s.r.o.
Kateřinská 4459 / 2a
695 01 Hodonín

tel.:

e-mail: