Výhody garážových vrat



Instalovat si garážová vrata ve vlastní režii nebo si pořídit komplexní řešení? Pojďme si teď říci pár slov - pokusíme vám poradit, abyste se mohli lépe rozhodnout.

Lepší izolace i ochrana proti vniknutí

Přesně tak. I když garáže nejsou většinou místa, u kterých by si lidé nějak výrazněji lámali hlavu s jejich vytápěním, je zbytečné, aby tyto místnosti promrzaly a v důsledku toho ochlazovali i svoje okolí. Taková “ledová” garáž umístěná pod kuchyní, kde lidé často chodí na boso, může zbytečně zvyšovat náklady na vytápění. Mysleli jste na to?

Kvalitní a odborně instalovaná garážová vrata mohou výrazně pomoci s tepelnou izolací. A i přestože neplánujete ve svojí garáži jakkoliv přitápět, stačí vrata se silnější izolací a v místnosti může být hned o pár stupňů více.

Moderní bezpečnostní prvky by neměly garážovým vratům chybět. Je téměř pravidlem, že garáže bývají umístěny v méně přehlednějších místech pod úrovní ulice nebo v méně frekventovaných prostorách, kde je větší riziko pokusu o vniknutí zlodějů. A kdo do garáže často umisťuje i různé zahradní vybavení jako sekačky či motorové pily, měl by si dát obzvlášť pozor. Jsou to první věci zlodějům “přímo na ráně”.

Máte svoje vrata dostatečně zabezpečená?

Vybíráme ovládání

Všechna garážová vrata jsou dnes vybavena automatických elektrickým systémem na ovládání a mnoho zákazníků se často obává výpadků elektřiny, které by mohly vrata “znehybnit”. Jakékoliv obavy jsou zde ale zbytečné - všechna moderní vrata disponuje i manuálním systémem ovládání, který je možné v takových situacích jednoduše využít bez nutnosti velké námahy.

Uvažovali jste už nad spotřebou? Ano, spotřeba (při činnosti i v nečinnosti) může být malý nenápadný detail, ale po roce mohou být nová vrata na účtu za energie poznat. V G-Montu si spotřebu elektrických motorů hlídáme, aby vás to za rok nestálo majlant. Ale budeme rádi, když se nás i přes to budete ptát.





Zaujaly vás naše služby?


Cenová nabídka ZDARMA
Máte zájem o vrata, bránu či závoru? Pošlete nám Váš požadavek a my Vám zpracujeme návrh včetně kalkulace a technického řešení.


G-mont, s.r.o.
Kateřinská 4459 / 2a
695 01 Hodonín

tel.:

e-mail: