Využijte naši „DUBNOVOU AKCI“, objednejte do 30. 4. 2024 vrata, brány, stínící techniku a obdržíte SLEVU -10% + ZDARMA VYBRANÁ POVRCHOVÁ ÚPRAVA NA VRATA.
 

Garážová vrata



Uvažujete o nových garážových vratech, ale nevíte, kde začít a co byste měli vědět, abyste vybrali opravdu dobře? Poradíme vám, jak začít a co je dobré vědět.

Co garáž, to jiná vrata

Každá garáž je specifická co do velikosti, výšky stropu nebo šířky vrat a tak existuje několik různých typů. A jak poznat, který je pro vás ten pravý? Mrkněte do tabulky:

Dvoukřídlá garážová vrata Klasická vrata se dvěma křídly otevíratelnými do stran.

Rolovací garážová vrata Potřebujete ušetřit místo? Tento typ vrat se zaroluje do boxu u stropu a nebude zabírat váš cenný prostor.

Posuvná garážová vrata Ideální řešení pro nízké stropy. Vrata se vysunou do boku a je vystaráno.

Sekční garážová vrata Moderní vrata se zasouváním pod strop. Toto řešení je vhodné pro garáže s vyššími stropy, kde třeba šetřit místo na boku.

Kvalita, co znamená bezpečí

Vždy je důležité vědět, odkud vrata pochází a zda jsou opravdu kvalitní. Pár ušetřených tisícovek totiž za úraz způsobený nekvalitním uchycením vrat nebo špatnou konstrukcí za úraz opravdu nestojí. Kvalita je tedy i bezpečí.

Zateplení

Zákazníci mnohdy věnují nadměrné úsilí vzhledu svých nových vrat, což je naprosto v pořádku. Nemělo by se ale zapomínat i na úroveň zateplení takových vrat. Chystáte-li se tedy ke koupi nových vrat, popřemýšlejte chvíli i o tom, zda místnost, kde nová vrata budou, chcete vytápět. Nebo zda v garáži nebudete mít v budoucnu něco citlivého na změnu teploty.

Elektrický pohon? Jistě, ale uvažujete i spotřebu?

Ano, spotřeba (při činnosti i v nečinnosti) může být malý nenápadný detail, ale po roce mohou být nový vrata na účtu za energie poznat. V G-Montu si spotřebu elektrických motorů hlídáme, aby vás to za rok nestálo majlant. Ale budeme rádi, když se nás i přes to budete ptát.





Zaujaly vás naše služby?


Cenová nabídka ZDARMA
Máte zájem o vrata, bránu či závoru? Pošlete nám Váš požadavek a my Vám zpracujeme návrh včetně kalkulace a technického řešení.


G-mont, s.r.o.
Kateřinská 4459 / 2a
695 01 Hodonín

tel.:

e-mail: