Využijte naši „DUBNOVOU AKCI“, objednejte do 30. 4. 2024 vrata, brány, stínící techniku a obdržíte SLEVU -10% + ZDARMA VYBRANÁ POVRCHOVÁ ÚPRAVA NA VRATA.
 

Průmyslová vrata



Potřebujete do firmy pořídit nová průmyslová vrata a nejste si jisti, kde začít? Máme tu pro vás pár tipů, abyste si správě vybrali.

Jaká vrata jsou pro váš byznys ta pravá?

S výběrem vám pomůžeme, ale i tak tu pro vás máme malou tabulku, abyste věděli, na čem jste.

Ocelová průmyslová vrata Standardní produkt zateplených sekčních vrat s vysokou variabilitou doplňků.

Ocelovo-hliníková průmyslová vrata Odlehčený model průmyslových vrat, do kterého lze zakomponovat i prosklené prvky, které do vaší haly propustí světlo.

Hliníková průmyslová vrata Vrata zejména na efekt. Celohliníkové provedení umožňuje zapracování velkého množství prosklených prvků, které pomohou s prosvětlováním prostoru.

Rychloběžná rolovací průmyslová vrata Patří tam, kde je třeba rychle otevřít a zase zavřít, aby neunikalo teplo nebo chlad.

I tisíce otevření nejsou žádný problém

Budou se vrata otevírat každý den nebo jen občas? Jednoduchá otázka, ale důležité rozhodnutí. Pokud plánujete vrata instalovat do haly s velkým provozem, doporučujeme investovat do odolnějších systémů, které zvládnout více otevíracích cyklů. Naopak vrata, která nebudou muset zvládat nadměrný provoz, je zbytečné dimenzovat na velké množství cyklů.

Rychlost otevírání. Proč ji řešit?

Jsou místa a situace, kde se může rychlost zavření/otevření hodit, ať už jde o pohodlí, kdy není třeba čekat nebo o nutnost, aby se nevytvořil průvan nebo neunikalo teplo/chlad.





Zaujaly vás naše služby?


Cenová nabídka ZDARMA
Máte zájem o vrata, bránu či závoru? Pošlete nám Váš požadavek a my Vám zpracujeme návrh včetně kalkulace a technického řešení.


G-mont, s.r.o.
Kateřinská 4459 / 2a
695 01 Hodonín

tel.:

e-mail: