Využijte naši „DUBNOVOU AKCI“, objednejte do 30. 4. 2024 vrata, brány, stínící techniku a obdržíte SLEVU -10% + ZDARMA VYBRANÁ POVRCHOVÁ ÚPRAVA NA VRATA.
 

Rolety



Rozhodli jste se pořídit si rolety a rádi byste se rozhodli správně, ale nevíte, kde začít? Máme pro vás pár tipů, jak takové rolety vybrat a na co se zaměřit.

A podle čeho vybírat a na co se zaměřit?

Vybrali jste správně? A proč mít rolety?

Žhavé sluníčko, třeskutý mráz? Rolety jsou skvělým řešením, jak tepelně izolovat dům či budovu. V létě pomohou s přílišným vedrem a v zimě pomáhají izolovat. To je jasné, ale co třeba takové zabezpečení? Rolety lze dnes vybavit i zámkem proti nadzvednutí, takže pokud máte chatu či dům, kde si chcete být jisti bezpečím, rolety mohou pomoci.

Předokenní rolety také pomáhají před sluníčkem chránit i samotné okno, čímž lze prodloužit jeho živostnost. Výrazně.

Kam s nimi?

Pro finální vzhled rolety i její typ je určující umístění boxu pro ukládání zatažené rolety. Takový box lze umístit přímo před okno a připevnit ho na něj a mezi stěny. Box lze také připevnit na samotnou fasádu domu nebo do předem připravené schránky překladu okna a dveří.

Plastové rolety Hojně využívané plastové rolety lze u nás pořídit v 7 barevných odstínech.

Hliníkové rolety Pevnější hliníkové rolety nabízíme standardně v deseti odstínech.

Výhody rolet

  • malá potřeba místa při montáži
  • snadný přístup pro údržbu zkosení přední části kastlíku může být dodáno s 20°, 45° a 90°
  • lze vybavit sítí proti hmyzu
  • lze vybavit zámkem proti nadzvednutí Mini-Quick
  • lze vybavit bezpečnostní dosedací lamelou

Hliníkové vodicí lišty se připevňují do rámu okna nebo ostění a jsou dodávány ve více tvarových provedeních umožňující optimální osazení rolety. Roletový box je vyroben z válcovaného hliníku a je dodáván v 5-ti velikostech, v závislosti na výšce rolety.





Zaujaly vás naše služby?


Cenová nabídka ZDARMA
Máte zájem o vrata, bránu či závoru? Pošlete nám Váš požadavek a my Vám zpracujeme návrh včetně kalkulace a technického řešení.


G-mont, s.r.o.
Kateřinská 4459 / 2a
695 01 Hodonín

tel.:

e-mail: